treningi / delavnice

Trening sestavlja kombinacija release tehnike in floor work-a prepletnenega z elementi improvizacije, načrtovanimi tako, da odpremo, raziščemo in razširimo možnosti gibanja, iščemo in spodbujamo izvor energije in se igramo z naravnimi zakoni telesa in prostora (težišče, sprostitev mišic). Nenehen flow gibanja, delo s partnerjem, improvizacija, muzikalno zavedanje in posameznikova ustvarjalnost peljejo trening na potovanje skozi celostno telesno ogrevanje. Skozi plesne tehnike iščemo jasne energijske vzorce, ki prepletajo telo, dušo in prostor. Trening sledi jasni strukturi, nenehnemu gibanju in sistematičnemu vodenju od začetka do konca.
Gibalne fraze povežejo elemente plesnih tehnik, performensa in improvizacije v celostno osebno-telesno izraznost, ustvarimo možnost, da se telo v celoti izrazi.
Namenjeno plesalcem vseh nivojev znanja (začetniki, nadaljevalci), performarjem in vsem željnim gibanja.

Pridruži se treningom

Začetniki

Description: We will visit different elements and dynamics of movement in order to expand the awareness of your body and to fully engage in the present moment. I am intuitively leading you through a journey of different energy levels, states and atmospheres. From warming up and awakening our senses through creative movement we'll proceed into release technique/ floorwork based on simple movement combinations.
To my class I bring with me my experience as an artist, dancer and human being and wish to open the space for you to explore and to find your own personal way - all in a relaxed, light atmosphere, with a little spark of humour ;)
Vsi ste dobrodošli, izkušnje niso potrebne.
S seboj prinesi: udobna oblačila, flaško vode, obutev ni potrebna.

Nadaljevalci

In technique, the students will be challenged to work on their body’s alignment and increase coordination and strength abilities, developing awareness and motion in multiple spatial planes. The choreography component of this course is about learning and developing movement with a range of choreographic approaches.
V primeru, da nisi prepričan/a, v kateri level bi se vpisal/a, me kontaktiraj, se bomo odločili skupaj.

TRENINGI

Erato Adulta -
Joga, izrazni ples

DELAVNICE


PLESNO - GIBALNA (drawdance) DELAVNICA ZA MLADE
15. junij 2018


Foto More info
Plesno - gibalna delavnica za mladino z uporabo barv

 • CMK, Koper

 • JUMP'N'SWEAT NO.2
  delavnica sodobnega plesa in plesne improvizacije
  Ankaran, Sv. Katarina, 21. julij 2018


  More info

  3,5-urna delavnica, razdeljena na dva dela:

 • Prvi del vključuje elemente floorwork-a in release tehnike s povdarki v gibanju v prostoru in času.

 • Po ogrevanju in prebujanju čutov skozi ustvarjalno gibanje, bomo nadaljevali z vključevanjem release tehnike in floorwork-a v preproste gibalne sekvence. Osredotočili se bomo na različne elemente in dinamike gibanja, katerih cilj je razširiti zavedanje svojega telesa in okolice. Intuitivno vas bom vodila skozi različne ravni energije, dinamike in gibanja v prostoru in času.
  Vsi ste dobrodošli, izkušnje niso potrebne.
  S seboj prinesi: udobna oblačila, flaško vode, obutev ni potrebna.

 • V drugem delu bomo raziskovali svoje osebno gibalno izražanje skozi vodeno improvizacijo.

 • Osredotočili se bomo na posameznikovo ozaveščenost in zavedanje svojega telesa, okolice in drugih plesalcev. Skozi vodeno improvizacijo bomo spoznali načine, na katere se naše telo odzove na dražljaje, ki se zgodijo v plesavčevem telesu, na dražljaje iz okolice ter dražljaje soplesalcev.
  Na trening skušam vnesti svoje izkušnje kot plesalka, umetnica in človeško bitje, želim ustvariti prostor, v katerem se vsak z veseljem prepusti raziskovanju svojega osebnega gibalnega izražanja, vse v sproščenem in lahkem ozračju, z iskrico humorja. ;)
  Vsi ste dobrodošli, izkušnje niso potrebne.
  S seboj prinesi: udobna oblačila, flaško vode, obutev ni potrebna.